De opvolger van de Julia heet Julia Next. Er zijn een aantal sterke verbeteringen doorgevoerd waardoor de Julia Next een zeer gewilde pelletkachel is geworden. Weest er snel bij want de eerste productie run is alweer voor 80% gereserveerd .

Julia next pelletkachel

Wat is er verbeterd ?

De Julia next is op de volgende punten verbeterd, waardoor er een gewild en ijzersterk model is ontstaan

Traploze vijzel

Julia Next is uitgevoerd met een continu draaiende vijzel. Hierdoor worden de pellets continu en geluidloos aangevoerd en is er een zeer stabiel brandende kachel ontstaan. Tevens is de Julia Next super zuinig in pellet gebruik  !

Vlak display

Het bedieningspaneel is vlak in de bovenplaat gemonteerd waardoor het dasboard effect is komen te vervallen. Dit wordt zeer op prijs gesteld door vele pelletkachel liefhebbers.

Betrouwbare opstart

In de Julia Next is standaard een keramisch element gemonteerd. Keramische gloei bougies worden ongeveer 400 graden Celsius warmer dan in gewone pelletkachels. Hierdoor start de Next zeer snel en betrouwbaar ! Tevens is de levensduur van een keramische starter gegarandeerd 100.000 x . Dit betekend dat u nooit meer het element hoeft te vervangen, zoals dat wel het geval is bij een gewone pelletkachel. 

Keramische bougie pelletkachel

Unieke pelletkachel

Door de hierboven genoemde verbeter punten is de Julia Next een zeer unieke pelletkachel geworden. Dat geldt zeker voor de voor de scherpe prijs.