Continu pelletaanvoer

De Julia Next is vanaf november verkrijgbaar in het zwart. Door de traploze pelletmotor worden de houtpellets continu aangevoerd. Door het lagere toerental is de aanvoermotor in het geheel niet meer hoorbaar. Dit maakt de Julia Next een zeer stille pelletpelletkachel.

Traploze pelletaanvoer

Keramisch start element

In veel gewone pelletkachels wordt een weerstandselement gebruikt, om het vuur te onsteken. Omdat deze aan slijtage  onderheven zijn wordt de temperatuur steeds minder. Het gevolg kan zijn dat de kachel gaat ploffen tijdens de opstart. Om dit te voorkomen wordt de Julia Next uitgevoerd met een keramisch start element. Dit type start bougie heeft 100.000 starts gegarandeerd, zonder dat de temperatuur afneemt. Hierdoor is de Julia Next de veiligste en bestrouwbaarste pelletkachel.

Display vlak

Omdat veel mensen het display in het zicht minder charmant vinden wordt bij de Julia Next het bedieningspanaal vlak in de bovenplaat gemonteerd. Op deze manier is deze minder in het zicht.

Beschikbaarheid Julia Next

De Juli Next staat vanaf november op voorraad. Als eerste zal de zwarte uitvoering voorradig zijn, De zwart grijze volgt later


Bestel Julia Next