Pelletkachel Groningen, RR Trading is de specialist

Groningers stappen massaal over op alternatieve energiebronnen. Het is de hoogste tijd om onze woningen verduurzamen. Door te investeren in een pelletkachel kun je jaarlijks 40-60% besparen op de gasrekening. 

Een pelletkachel gebruikt houtpellets als brandstof. De constante verbranding zorgt voor een hoog rendement. Pellets zijn gemaakt van zaagsel en zijn zeer milieuvriendelijk. Daarom is een pelletkachel een duurzame verwarmingsbron. Omdat de overheid verduurzaming stimuleert door middel van subsidies, is een pelletkachel kopen nu erg voordelig. Meer informatie over pelletkachel subsidie lees je op onze informatiepagina. 

Als je een pelletkachel wilt kopen, is het belangrijk om vooraf vast te stellen aan welke eisen de pelletkachel moet voldoen. Onze speciaal ontwikkelde keuzehulp biedt uitkomst. RR Trading in Groningen heeft meer dan 10 jaar ervaring met pelletkachels en warmtepompen.

Onze specialisten staan voor je klaar

RR Trading heeft een sfeervolle showroom in Tolbert, Groningen. In onze pelletkachel Groningen showroom hebben we meer dan 50 verschillende pelletkachels. RR Trading heeft meer dan 10 jaar ervaring met duurzame energie, pelletkachels, warmtepompen en airco’s

Wil je je woning duurzaam verwarmen door middel van een pelletketel of pelletkachel CV moederhaard? In onze showroom in Groningen staan pelletketels en CV moederhaarden brandend opgesteld. Onze medewerkers informeren je graag.

Vertrouwde pelletkachel partners

RR Trading werkt samen met een aantal pelletkachel partners in Nederland. Ook zij hebben een showroom met diverse pelletkachels. Het is dus mogelijk om een toonzaal van een RR Trading partner in Nederland te bezoeken. Neem contact op met RR Trading om te kijken welke partners het dichtst bij u in de buurt zijn. 

Grote voorraad pelletkachels in Groningen 

Met meer dan 600 pelletkachels op voorraad mag RR Trading B.V. zich een van de grootste distributeurs van pelletkachels noemen. Deze positie is behaald door scherpe prijs- kwaliteitverhouding en door het leveren van de beste after sales service. 

Adres showroom: 

Tolbertervaart 1A

9356 VD Tolbert

Openingstijden

De openingstijden van onze showroom kunt je vinden onder informatie. Klik hier voor openingstijden en je weet wanneer we open zijn: 

Opmerking: Op zaterdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar!

 

 

RR trading pelletkachel groningenShowroom-pelletkachels Groningen

 

Kachel showroom

 

Artel pelletkachel showroom