Over RR Trading Pelletkachels en warmtepompen

RR Trading is een groothandel in en dealer van pelletkachels en warmtepompen  en levert aan verschillende distributiekanalen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van klimaat beheersing en alles wat daarbij hoort, zijn wij inmiddels de pelletkachel specialist van Nederland geworden. Jaarlijks delen wij meer dan 2.000 items in Nederland, België en Duitsland.

Meer dan 10 jaar Pelletkachel ervaring

Door de ruime ervaring in pelletkachels en pelletketels kunnen wij u adviseren in elke situatie. Ook als de toepassing van pelletverwarming minder geschikt voor u is, zullen wij u dat meedelen. 

Uw warmtepomp specialist

Met de opkomst van de warmtepomp als verwarmingsbron heeft RR Trading zich de afgelopen jaren ook gespecialiceerd in de materi van de warmtepomp. Inmiddels heeft RR Trading vele systemen in werking en leveren wij monoblock en split door heel Nederland.

Weet wie u kiest als leverancier

De keuze van uw pelletkachel of warmtepomp leverancier is uiterst belangrijk voor de after sales service. Bij de aanschaf van een duurzame warmte is het handig dat u terug kunt vallen op de juiste kennis wanneer u die nodig heeft. Selecteer om deze reden een duurzame leverancier met voldoende kennis op het gebied van gasloos verwarmen.

Showroom met veel pelletkachels en warmtepompen

Wij beschikken in Tolbert over een uitgebreide showroom, waar veel pelletkachels brandend en werkende warmtepomp.