Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL

Pelletkorrels

Om te kunnen genieten van uw pelletkachel CV of pellethaard, heeft u zogeheten pelletkorrels nodig. Deze korrels, ook wel houtpellets genoemd, bestaan uit zaagsel en snippers die onder hoge druk zijn samengeperst. Ons assortiment bestaat uit korrels van hoge kwaliteit. Hierdoor is de levensduur en garantie van uw pelletkachel gewaarborgd en geniet u langdurig van de gezellige sfeer die onze kachels in huis brengen.

Twee soorten pelletkorrels       

Grof genomen bestaan er twee soorten, namelijk lichtgekleurde en donkergekleurde houtpellets. Wij verkopen alleen de eerste soort, omdat er nogal wat nadelen zitten aan de donkere variant. Ze zijn vaak harder, waardoor ze moeilijk verbranden. Daarnaast is het chloorgas dat bij deze soort vrijkomt zelfs schadelijk voor een aantal onderdelen van uw pelletkachel. Voor een optimaal verbruik raden wij dus altijd de lichtgekleurde palletkorrels aan. 

Houtpellets

Wat kosten houtpellets?

Via onze webshop worden pelletkorrels, grappig genoeg, per pallet verkocht. In onze showroom verkopen we ze ook in kleinere hoeveelheden. Bij RR Trading vindt u uitsluitend houtpellets met de optimale prijs/kwaliteit verhouding. Ze beschikken namelijk over het EN Plus A1 keurmerk. Dit staat voor een uitstekende verbrandingskwaliteit, waardoor u maximaal geniet van uw pelletkachel. Bekijk  de prijzen in onze webshop.

Waar zijn pelletkorrels te koop?

Pelletkorrels koopt u via onze webshop of in onze showroom in Tolbert. Via onze webshop betaalt u veilig online. Wij verwerken uw order zodra de bestelling is geplaatst. Wilt u eerst de verschillende mogelijkheden bekijken, voordat u tot aankoop overgaat? Dat kan uiteraard. In dit geval raden we aan om langs te komen in Tolbert. Onze pelletkachel specialisten staan altijd klaar om u verder te helpen en te adviseren over pelletkachels en houtpellets.