Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL

Pellet korrels

Beschikt u over een pelletkachel CV of pellethaard? Dan heeft u uiteraard ook pellet korrels nodig. Deze korrels bestaan uit zaagsel met water en worden geperst in een matrijs. De pellets in ons assortiment zorgen ervoor dat uw haard of kachel een gezellige, warme en karakteristieke sfeer geeft wanneer deze brandt. Het is belangrijk dat u let op de kwaliteit van de pellet korrels en niet voor de goedkope variant kiest. Korrels met goede kwaliteit bepalen de levensduur en garantie van uw kachel. De goedkope pellet korrels tasten uw kachel vaak aan.

Houtpellets
Houtpellets - Krone Gold

Pellet korrels prijs

Bij RR Trading vindt u de optimale pellet korrels prijs/kwaliteit verhouding. De houtpellets uit ons assortiment beschikken over het EN Plus A1 keurmerk. Dit keurmerk waarborgt alle belangrijke factoren die de kwaliteit tijdens verbranding garanderen. Belangrijk om te onthouden is dat dit keurmerk geldt voor de kleinere kachels van particulieren. Wanneer u dit keurmerk ziet op de pellets verpakking, weet u zeker dat u kwaliteit pellets in huis heeft gehaald. Bekijk online onze pellet korrels prijs!

Pellet korrels verbruik

Als u korrels gaat kopen, kies dan voor de lichtgekleurde versie. De donkergekleurde pellet korrels zijn bij verbruik schadelijk voor uw branderpot en branderkamer, ongeacht deze onderdelen zijn vervaardigd van staal of gietijzer. De donker gekleurde korrels zijn vervaardigd van (tropisch) hardhout waardoor het chloorgas vrijkomt tijdens de verbranding. Dit gas is erg schadelijk. Daarnaast ontbranden de donkergekleurde pellets moeilijker omdat ze harder zijn. Voor het optimale pellet korrels verbruik raden wij de lichtgekleurde korrels aan!

Pellet korrels kopen

Bij RR Trading kunt u eenvoudig en voordelig pellet korrels kopen. Via onze webwinkel betaalt u veilig online. Wanneer uw order binnen is verwerken wij deze meteen zodat u uw bestelling snel in huis heeft. Bent u op zoek naar grotere aantallen? Dan raden wij aan een offerte aan te vragen. Onze medewerkers zullen u een mooi voorstel doen en contact met u opnemen. Wanneer u in de buurt woont, kunt u altijd langskomen in onze showroom in Tolbert. Onze pelletkachel specialisten staan daar voor u klaar om u te adviseren op het gebied van pellets en korrels. Pellet korrels kopen doet u uiteraard bij RR Trading!