Pelletkachel Friesland | Showroom Friesland

Wanneer u uw huis wilt verwarmen met duurzame energie en een gezellige sfeer wilt creëren is het kopen van een pelletkachel in Friesland een aanrader. RR Trading biedt u een ruim aanbod kachels in verschillende kleuren. Hierdoor vindt u altijd een kachel die bij uw huis past. Met een pelletkachel bespaart u jaarlijks 40% tot 60% op uw gasrekening! Deze soort kachels stoten minder CO2 uit en zijn daardoor een duurzame vervanging voor uw huidige warmtesysteem. Wanneer u kiest voor een pelletkachel in Friesland heeft u de keuze om uw gehele woning te verwarmen of alleen bepaalde kamers!

Subsidie pelletkachel Friesland

De overheid wil de verkoop van duurzame energie bevorderen. Hierdoor kunt u subsidie voor uw pelletkachel in Friesland ontvangen! Er zijn drie groepen subsidies voor de verschillende soorten haarden:

 

  • 1. Lucht pelletkachels: verwarmen de ruimte lokaal door middel van uitblaas van warme lucht. Minimale subsidie van €500,- per kachel (bedrag wordt hoger boven de 10 Kw).
  • 2. Pelletkachels vloeistof CV: verwarmen het hele huis, worden in de woonkamer geplaatst en hebben een zichtbare vlam. Minimale subsidie van €1.400,-.
  • 3. Pelletketels: met deze groep kunt u zonder gas uw woning verwarmen en voorzien van warm tapwater op biomassa brandstof. Minimale subsidie van €1.250,-.

 

Per huishouden mag er voor meerdere haarden of ketels subsidie aan worden gevraagd, want een huis heeft meerdere kamers die verwarmd worden. Wanneer u meer informatie wilt over subsidie pelletkachel in Friesland raden wij aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice.

Classic Pelletkachel CV in frieslandRedonda Glass Zwart Pelletkachel CV Classic wit
Classic Pelletkachel CV RoodRedonda Glass ZwartPelletkachel CV Classic Wit

Pelletkachel kopen Friesland

Wilt u een pelletkachel kopen in Friesland? RR Trading is de grootste pellethaarden leverancier van Nederland en heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van pelletkachels. Wij kiezen voor elke situatie de juiste kachel! U kunt online een kachel kopen, die wij dan zo snel mogelijk bij u thuis leveren en indien gewenst installeren. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Tolbert. Daar staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te informeren en adviseren. Een pelletkachel kopen in Friesland doet u natuurlijk bij RR Trading!