Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL
Filter ↓
Filter ↑
Uitvoering
Categorie

Pelletkachel kopen en prijzen

Wilt u uw huis gasloos en op een luxe manier verwarmen? Dan is een pelletkachel kopen een aanrader! Een pelletkachel is een zeer luxe variant van een houtkachel. Met deze kachel wordt geheel automatisch de dosering van houtpellets geregeld. Hierdoor ontstaat een schone continue verbranding in de kachel en wordt de ruimte gelijkmatig verwarmd. U vindt bij ons kachels die aangesloten kunnen worden op de CV installatie, zoals een pelletketel of pelletkachel CV. Met een pelletkachel CV verwarmt u bijvoorbeeld de woonkamer en tegelijkertijd de rest van de woning middels de bestaande centrale verwarming. Ook verschillen onze kachels in vormgeving, hierdoor kunt u bij RR Trading altijd een pelletkachel kopen die bij de stijl van uw woning past!

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pelletkachel CV kopen

Wanneer u ervoor kiest een pelletkachel CV te kopen wordt uw woning op een natuurlijke manier verwarmd. Een pelletkachel CV wordt ook wel een moederhaard genoemd. Deze haard zorgt ervoor dat uw radiatoren door de hele woning worden gevoed met warmte. Door de gezellige sfeer die dit geeft kunt u heerlijk warm op de bank zitten met een drankje en een filmpje. Een pelletkachel CV kopen wordt helemaal aantrekkelijk met de subsidie pelletkachel. De lagere verwarmingskosten zorgen ervoor dat u de investing binnen een paar jaar hebt terugverdiend.

Pelletkachel pellets kopen

Het is belangrijk voor de garantie en levensduur van uw pelletkachel om de juiste pellets te kopen. Sommige houtkorrels geven verkeerde rookgassen, zoals chloorgas, af. Chloorgas tast uw branderpot en branderkamer aan, ongeacht of deze van staal of gietijzer zijn gemaakt. Kies daarom voor licht gekleurde korrels. Deze produceren minder chloorgas dan de donker gekleurde versie. Daarnaast heeft u minder onderhoud aan de kachel met de lichtgekleurde pellets omdat deze minder vervuilend werken. In ons assortiment kunt u de lichtgekleurde pelletkachel pellets kopen.

Pelletkachel kopen online

Bespaar 40 tot 60% op uw jaarlijkse gasrekening door een pelletkachel online te kopen. De kachel is niet alleen goed voor de portemonnee, de werking is ook nog eens goed voor het milieu. Bekijk onze pelletkachel onderdelen voor uitbreiding van de kachel. U kunt een pelletkachel online kopen of een offerte aanvragen. Daarnaast nodigen we u van harte uit in onze showroom in Tolbert. Hier kunt u de kachels met eigen ogen bekijken. Voor vragen raden we aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice!