Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL

Pelletkachel CV

Uw woning wordt op een natuurlijke manier verwarmd met een pelletkachel CV. Deze kachel kunt u bijvoorbeeld plaatsen in de woonkamer. Door de rustige vlam zorgt de haard naast warmte voor een gezellige sfeer! De pelletkachel CV zorgt ervoor dat de radiatoren door de gehele woning worden gevoed met warmte. Daarnaast bespaart u op uw gasrekening met deze kachel! U kunt uiteraard ook een lucht pelletkachel kopen. Deze verwarmt alleen de woonkamer. Wilt u uw huis op een duurzame manier verwarmen, maar geen kachel in de woonkamer plaatsen? Dan is een pelletketel iets voor u! Deze wordt over het algemeen in de garage of de bijkeuken geïnstalleerd.

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Price From: 3080,-
Price From: 3080,-
Price From: 3999,-
Price From: 3999,-
Price From: 3999,-
Price From: 3498,-
Price From: 3498,-
Price From: 3498,-

Pelletkachel CV warm water

Voor warm water kunt u ook een pelletkachel CV gebruiken. Deze is echter trager dan een gas CV ketel en kan daarom niet functioneren als doorstroomtoestel. Om die reden wordt er meestal een indirecte boiler geplaatst. Hiermee is het wel mogelijk om de pelletkachel CV voor warm water te gebruiken voor het hele huis. U kunt ook een keuze maken uit alternatieven voor het verwarmen van uw tapwater. Deze alternatieven zijn een hygiëneboiler of CV met buffer en pompgroep. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Pelletkachel CV aansluiting

Onze medewerkers helpen u graag met de pelletkachel CV aansluiting. Dit is namelijk een specialistische klus. RR Trading beschikt over jarenlange ervaring en heeft al vele kachels in woningen geplaatst. Na de pelletkachel CV aansluiting kunt u genieten van een aangenaam verwarmde woning. U hoeft de kachel slechts af en toe te onderhouden. Elke pelletkachel heeft een andere handleiding, die u er uiteraard bij geleverd krijgt.

Pelletkachel CV kopen

U kunt subsidie ontvangen wanneer u een pelletkachel CV gaat kopen. Deze subsidie pelletkachel ontvangt u omdat de overheid het gebruik van duurzame verwarming wilt bevorderen. De minimale subsidie is €1.400! Deze kunt u aanvragen na de aankoop. Al onze prijzen zijn voordelig en de kachels zijn van de beste kwaliteit. Wanneer u een pelletkachel CV gaat kopen bij RR Trading bent u voorzien van jarenlange duurzame warmte. Onze medewerkers komen de kachel snel leveren en staan graag voor u klaar!