Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL
Filter ↓
Filter ↑

Pelletketel

Uw woning wordt aangenaam gelijkmatig verwarmd met een pelletketel. Dit is een compact of comfort centrale verwarming die in plaats van gas op pellets (houtkorrels) werkt. De pelletketel is niet alleen voordelig voor uw portemonnee maar ook nog eens goed voor het milieu! Doordat u gebruik maakt van duurzame energie kunt u een subsidie pelletkachel ontvangen. Dit is een geldbedrag van minimaal €2.500,-. Ervaar nu zelf de voordelen van een pelletketel bij RR Trading!

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Price From: 5904,-

Pelletketel CV

Bespaar op uw energiekosten met een pelletketel CV. Deze plaatst u in de bijkeuken of garage. Het gesloten en geïsoleerde toestel geeft nagenoeg geen warmte af naar de omgeving. U vindt meerdere varianten pelletketels CV die elk geschikt zijn voor verschillende situaties. Onze specialisten willen u graag helpen bij de keuze. Wilt u een kachel met gezellige vlammen in uw woonkamer die uw hele huis verwarmd? Dan is een pelletkachel CV iets voor u!

Pelletketel warm water

Als u kiest voor een CV buffer creëert de pelletketel onder andere warm water in uw woning. Het CV water wordt uit de buffer door een platenwisselaar gepompt. Hierin wordt de warmte uit het water gewisseld naar het tapwater. De modulerende pomp zorgt ervoor dat het pompvermogen aangepast wordt naar de ingestelde temperatuur van het warme tapwater. Zo zorgt de pelletketel voor warm water. Het is hierbij belangrijk om de juiste pelletketel afvoer te kopen.

Pelletketel prijs

Bj RR Trading bent u verzekerd van een scherpe pelletketel prijs. Een ketel is een goede investering, u maakt er nog jarenlang gebruik van! U kunt ook een pelletkachel kopen bij RR Trading. Deze verwarmt in plaats van de gehele woning één ruimte zoals de woonkamer. Door de rustige vlammen geeft deze kachel een warme en gezellige sfeer. De pelletketel prijs die is weergeven is exclusief subsidie. RR Trading kan u helpen bij de installatie en uw keuze uit de ketels. Neem hiervoor contact op met onze deskundige klantenservice!