Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL

Pelletkachel prijzen en aanbieidingen

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met de producent van onze kachels. Samen met de ontwerpers bepalen wij het design. Ook praten wij mee over technische plus- en minpunten, aangaande het naar tevredenheid laten functioneren van onze kachels. Op deze manier ontstaat er een optimale balans tussen design, technisch functionering en pelletkachel prijzen!    

Vaak verschillen de pelletkachel prijzen en liggen deze anders dan bij vergelijkbare kachels. Veel klanten vragen ons waardoor dit komt. De factoren zijn:

  • > Het vermogen van de kachel
  • > Het ontwerp en de gebruikte materialen
  • > De aantallen waarin een bepaald model besteld en verkocht wordt
  • > De winstmarges waarmee distributeurs en verdelers rekenen

Bekijk in de volgende link onze kachels : RR Trading Assortiment Pelletkachels

Pelletkachel prijzen

Pelletkachel CV prijzen

Naast de lucht pelletkachels prijzen vindt u ook aantrekkelijke pelletkachel CV prijzen bij onze aanbiedingen. Hiervoor nodigen we u van harte uit in onze showroom! Alle kachels in het assortiment van RR Trading worden geproduceerd door Italiaanse fabrikanten. Italië is verreweg het grootste productieland op het gebied van biomassa toestellen. Kies daarom altijd voor een kachel uit Italië voor de pelletkachel CV prijzen!

Pelletkachel cv prijzen

Pelletkachel met kanalisatie prijzen

De overheid wil graag dat meer huishoudens hun woning duurzaam gaan verwarmen. Hierdoor hebben zij subsidie voor de pellethaard gelanceerd. Met deze subsidie zijn de prijzen voor een pelletkachel met kanalisatie erg aantrekkelijk! Wanneer u kiest voor een pelletkachel krijgt u minimaal €500,- subsidie. Maakt u de keuze voor een pelletkachel CV dan krijgt u minimaal €1.400,-. Maar gaat u echt voor het maximale pelletwarmte voordeel dan kiest u voor een pelletketel en krijgt u minimaal €2.500,- subsidie. Op deze manier worden de prijzen voor een pelletkachel met kanalisatie een stuk lager en verdient u de investering binnen 1 tot 4 jaar terug!

Artel pelletkachel prijzen

U vindt in onze webwinkel de precieze Artel pelletkachel prijzen. De kachels worden in grote aantallen efficiënt geproduceerd. Omdat de pelletkachels in grote oplagen worden gemaakt en verkocht ontstaat er ruime ervaring. Daarnaast luisteren we goed naar onze klanten en sturen we het productieproces bij waar dat nodig is. Zo is er een optimale situatie ontstaan in productie, ontwerp en klanttevredenheid waardoor we Artel pelletkachel prijzen laag kunnen houden!

Gasloos verwarmen

Nu de gasprijzen gaan stijgen wordt de pelletkachel steeds meer gezien als een warmtebron, in plaats van sfeerverwarming. Dit maakt dat de verkochte aantallen omhoog gaan en de pelletkachel prijzen zullen gaan dalen. De functionele verwarmingspelletkachels ziijn de laatste jaren dan ook steeds scherper aan de prijs geworden. Hierdoor is het mogelijk om een pelletkachel binnen 1-2 jaar weer terug te verdienen en een mooie oplossing is om aardgasvrij te verwarmen.