Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie in NL

Pelletkachel prijzen RRpelletkachel.nl

Pelletkachels prijzen

Pelletkachel prijzenDe prijzen van pelletkachels fluctureren en liggen soms voor vergelijkbare kachels en eind uitelkaar. En veel gestelde vraag is waar dat aan ligt. De prijzen hangen af van de volgende factoren;

  • * Vermogen van de kachel
  • * Ontwerp en gebruikte materialen
  • * Aantallen waarin een bepaalt model besteld en verkocht wordt
  • * Winst marges waarmee distributeurs en verdelers rekenen

 

 

Scherp geprijsde pelletkachels

Scherpe pelletkachel prijzenHet wil niet automatisch zeggen dat een pelletkachel met een lage verkoop prijs geen kwaliteit is. RR Trading en Artel gaan ervoor om en zo groot mogelijke klanten groep te bedienen. Hierdoor worden de kachels in grote aantallen geproduceerd en zijn ontworpen om efficiënt te kunnen produceren. Omdat de kachels in grote oplagen worden gemaakt en verkocht ontstaat er een ruime ervaring hoe het ontwerp het beste voldoet aan aan de vele klant eisen. Door continue bijsturen en goed luisteren naar de klanten ontstaat er een optimale situatie in productie, ontwerp en klant tevredenheid. 

 

 

 

 

Pelletkachel en Biomassa CV ketel Subsidie in 2016

Pelletkachel subsidie ISDEIn 2016 is door de overheid de ISDE duurzaamheids subsidie gelanceerd. Binnen de subsidie regeling vallen ook pelletkachels en pelletketels. Dit maakt het super interessant om te investeren in pellet verwarming. Als u kies voor een pelletkachel krijgt u minimaal €500,- subsidie. Kies u voor een CV pellet moederhaard dan krijgt u minimaal €1.400,- subsidie. Maar gaat u voor echt pellet warmte voordeel dan kiest u voor een pellet cv ketel en krijgt u minimaal €2.500,- subsidie. Op deze manier worden de pelletkachel prijzen wel heel erg laag en verdient u de investering terug binnen 1-4 jaar. 

 

 

 

RR Trading assortiment

Pelletkachel assortimentRR Trading werkt meer dan 10 jaar samen met de producent van haar kachels. Wij hebben en samenwerking verband opgebouwd welke ver gaat. Zo bepaald RR Trading, samen met de ontwerpers, hoe het design gaat worden. Maar niet alleen op design niveau praten wij met de ontwerpers. Ook de technische min en plus punten worden besproken, aangaande het naar tevredenheid laten functioneren van onze kachels. Op deze manier ontstaat er een optimaal balans tussen design, technische functioneren en de pelletkachel prijzen. Alleen op deze manier kunnen wij de pelletkachel wensen en eisen van de klant 100% laten aansluiten op ons assortiment

 

 

 

Pelletkachel aanbieding

Pelletkachel aanbiedingRR Trading heeft geregeld aanbiedingen en opruimingen. Volg de website waar wij geregeld pelletkachel aanbiedingen aankondigen. Wij bieden dan pelletkachels aan voor zeer lage scherpe prijzen.