Warmtepomp | Duurzaam en gasloos verwarmen

Duurzame energie Vanaf nu ook Artel warmtepomp verkrijgbaar bij RR Trading. Een warmtepomp is een...
Lees meer

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Warmtepomp CV van Artel

De lucht / water warmtepomp zal op zeer korte termijn de meest gebruikte duurzame verwarmings methode worden in Nederland. Door de hoge subsidie en lage gebruikers kosten is de lucht warmte pomp de meest geschikte oplossing om onze gas cv ketel te vervangen.

Gasloos wonen

Dat Nederland op kortetermijn naar gasvrij verwarmen zal moeten staat als een huis. Op welke manier dit zal gaan gebeuren is nog niet zeker. Alternatieven om zonder aardgas te verwarmen zijn niet op grote schaal aanwezig. De duurzame warmte opties welke vandaag de dag beschikbaar zijn biomassa en warmtepompen. De oplossing welke op dit moment de voorkeur krijgt, om de gas cv ketel tegaan vervangen, is de Lucht/water warmtepomp. De reden is zijn hoge rendement en relatieve eenvoudige toepasbaarheid.

Warmtepomp subsidie

De overheid ziet de warmtepomp als voornaamste warmtebron om gasloos te wonen. Om deze reden is de ISDE subsidie in het leven geroepen. Binnen de ISDE subsidie krijgt uw op een Artel warmtepomp een bijdrage, welke ligt tussen de €1700,- tot €2700,- 

Warmtepomp prijzen en kosten

De kosten van een lucht / warmtepomp beginnen vanaf €3200,- oplopend naar €6800,-. Met de warmtepomp alleen ben je er nog niet. Om het systeem juist te laten functioneren is een cv buffer van 40 tot 100 liter noodzakelijk. En als u het tapwater ook wilt betrekken uit de warmtepomp dan is een conbinatie boiler buffer de ideale oplossing. Hierin zijn de 100 liter buffer en de boiler van minimaal 200 liter in 1 product gecombineert. De kosten van een compleet warmtepomp CV systeem, door ons geinstalleerd beginnen bij €6500,-. Op dit bedrag kan de subsidie weer in minder worden gebracht.