Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
          Installatie NL
Filter ↓
Filter ↑

Artel warmtepomp

Duurzame energie

Vanaf nu ook Artel warmtepomp verkrijgbaar bij RR Trading. Een warmtepomp is een apparaat dat op een milieuvriendelijke manier zorgt voor verwarming in de woning en eventueel warm water. De warmtepomp die wij aanbieden haalt warmte uit de lucht en maakt daar een bruikbare temperatuur van. Een hybride warmtepomp gebruik je in combinatie met een hr-ketel en met een volledige warmtepomp kan de hr-ketel de deur uit. Zo zet u zich in voor het klimaat en het is ook nog eens voordelig op de energie rekening!

Artel warmtepomp website

Wilt u meer specifieke informatie over Artel warmtepompen bezoek dan ook onze Artel warmtepomp website


Bekijk hier de werking van een warmtepomp : van lucht naar duurzame warmte

Hieronder ziet u ons aanbod

 

 

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Warmtepomp van Artel

De lucht / water warmtepomp zal op zeer korte termijn de meest gebruikte duurzame verwarmings methode worden in Nederland. Door de hoge subsidie en lage gebruikers kosten is de lucht warmte pomp de meest geschikte oplossing om onze gas cv ketel te vervangen.

Gasloos wonen

Dat Nederland op kortetermijn naar gasvrij verwarmen zal moeten staat als een huis. Op welke manier dit zal gaan gebeuren is nog niet zeker. Alternatieven om zonder aardgas te verwarmen zijn niet op grote schaal aanwezig. De duurzame warmte opties welke vandaag de dag beschikbaar zijn biomassa en warmtepompen. De oplossing welke op dit moment de voorkeur krijgt, om de gas cv ketel tegaan vervangen, is de Lucht/water warmtepomp. De reden is zijn hoge rendement en relatieve eenvoudige toepasbaarheid.