Airconditioning

Wil je een perfect binnenhuis klimaat, en ben je het zat om niet te kunnen slapen tijdens een...
Lees meer

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Split airco's

Split airco is een vast element en bestaat uit een binnen- en buiten deel. De split is verkrijgbaar in verschillende vermogens. Het benodigde vermogen is afhankelijk van afmeting en isolatie van de ruimte, welke gekoeld wens te worden. Het vermogen wordt uitgedrukt in BTU. Dit staat voor Britisch thermal unit en vertegenwoordigt het koel vermogen van je vaste airco. Het is van belang om het vermogen, en dus de BTU's, af te stemmen op de afmeting en isolatie van de ruimte welke je wilt gaan koelen. Naast koelen kan de split airco ook verwarmen en ontvochtigen. Alle seizoenen van het jaar heb je dus profijt van je airco split. Of het nu gaat om een kantoor of een slaapkamer, je zult geen spijt krijgen van de aanschaf.

Airco split multi of -trio

Ook is het mogelijk om meerdere ruimte te koelen. Door te kiezen voor een split multi of -trio krijgt je 2 of 3 binnendelen. Op deze manier kun je 2 of 3 ruimtes koelen. Blijf ten alle tijden het vermogen per binnendeel afstemmen op de afmeting en isolatie van de ruimte.

Airco installatie

Voor het monteren en installeren van split airco's moet je technisch onderlegd zijn. Na de installatie moeten de leidingen gevuld worden met R32 gas en dient een inspectie uitgevoerd te worden of de juiste hoeveelheid gas aanwezig is in het systeem. Deze montage en inspectie moeten uitgevoerd worden door een stek monteur.

Airco's met wifi

Alle split airco's van RR Trading zijn uitvoerbaar met een wifi optie. De wifi kit kan bijbesteld worden en nadat deze is aangesloten kun je de airco op afstand bedienen met je telefoon. Gemak dient de mens !

Voor- en nadelen split airco's

Airco pluspunten   Verkoelt en verwarmt

Airco pluspunten   Ontvochtigt

Airco pluspunten   Minimaal geluid binnendeel

airco split min punten   Voor het plaatsen is een stek monteur benodigd

 

                                                                                                  Artel Logo