Pellethaard

Uw woning wordt aangenaam verwarmd met een pellethaard. U vraagt zich misschien af wat een...
Lees meer

Producten 1-9 van 80

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 80

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pellethaard inbouw

U maakt handig gebruik van de ruimte in uw woning door te kiezen voor een inbouw pellethaard. Deze kachel kan worden geplaatst op de locatie van de open haard en kan deze ook vervangen! De haard geeft een rustige vlam af en heeft een breed glas ter bescherming. Een inbouw pellethaard beschikt over een veel hoger rendement dan een houtkachel. Zo bespaart u tientallen procenten aan uw uitgaven op brandstof. Bent u op zoek naar een kachel die aansluit op uw CV installatie? Bekijk dan onze pelletketel of pelletkachel CV assortiment!

Pellethaard CV

Bij RR Trading kan er gekozen worden tussen twee varianten van de pellethaard CV: de pelletketel en pelletkachel CV. De pelletketel is geschikt om in de garage of bijkeuken te plaatsen. Een pelletkachel CV is bedoeld voor de woonkamer. Deze pellethaard CV is vergelijkbaar met een houtkachel alleen wordt tegelijkertijd ook uw centrale verwarming door het hele huis verwarmd. Daarnaast is het gebruik van de pellethaard eenvoudiger in vergelijking met een houtkachel.

Pellethaard kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig een pellethaard kopen. Daarnaast vindt u in ons ruime aanbod vele pelletkachel onderdelen die uw haard helemaal afmaken! En wist u dat u subsidie kunt krijgen voor het gebruik van deze haard? Het verbruik van een pelletkachel is zo duurzaam en milieubewust dat u subsidie pelletkachel kunt ontvangen. Neem voor meer informatie gerust contact op met de medewerkers van onze deskundige klantenservice. Een pellethaard kopen doet u natuurlijk bij RR Trading!

Gasloos wonen

een pelletkachel leent zich uitstekend om uw woning gasloos te maken en vrij van aardgas. Het is zeker dat de komende tijd de gasprijzen fors zullen stijgen en dat het langzaam aan onbetaalbaar zal worden. De huidige alternatieven om zonder gas te verwarmen zijn biomassa en warmtepompen. En warmtepomp is zeker een goede manier maar niet in iedere woning toepasbaar. Tevens zijn warmtepompen relatief een hogere investering dan een pelletkachel. In sommige gevallen is een pelletkachel de perfecte methode om van het aardgas af tegaan.