Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL

Pelletkachel met kanalisatie

Wanneer u meerdere ruimtes met warme, duurzame lucht wilt voorzien is een pelletkachel met kanalisatie een aanrader. De werking kanalisatie is als volgt: aan de achterzijde van deze pelletkachel zijn één of een aantal extra aansluitingen voor warme luchtstroom aanwezig. Deze kunnen naar meerdere vertrekken worden geleid. Zo wordt uw gehele woning aangenaam verwarmd! Het is van belang dat de buizen van de pelletkachel kanalisatie goed worden geïsoleerd, zodat de warme lucht niet afkoelt.

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pelletkachel met kanalisatie voordelen

U kunt ook uw hele woning met milieuvriendelijke warme lucht voorzien. Dat doet u met een pelletketel of pelletkachel CV. Deze worden aangesloten op uw centrale verwarming. Pelletkachel met kanalisatie heeft vele voordelen. Uiteraard is het milieuvriendelijk en heeft u er jarenlang profijt van. Daarnaast worden meerdere ruimtes verwarmd met maar één kachel! Andere pelletkachel met kanalisatie voordelen zijn:

  • Makkelijke warmteregeling per kanaal
  • Ruimtes tot 15 meter ver kunnen verwarmd worden

Pelletkachel met kanalisatie prijzen

In onze webwinkel kunt u onze pelletkachel met kanalisatie prijzen bekijken. De overheid wil het gebruik van duurzame verwarming bevorderen en daarom kunt u voor een pelletkachel subsidie krijgen. Bij de producten ziet u hoeveel subsidie u kunt ontvangen. RR Trading heeft veel ervaring met de verschillende kachels en helpt u dan ook graag met de keuze voor uw pelletkachel. Daarnaast staan wij graag voor u klaar bij de installatie. Heeft u vragen over de pelletkachel met kanalisatie prijzen, installatie of levering? Neem dan contact op met de klantenservice!