Toebehoren

Airco toebehoren voor installatie unit

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe kies je de juiste airco

Er zijn verschillende aspecten om rekening mee te houden bij het kiezen van airconditioning. Hoeveel kamers wil je koelen? Hoe groot zijn deze kamers? Wil je een binnen- of buitenunit? Daarnaast spelen de locatie en het lokale klimaat / temperatuur natuurlijk een belangrijke rol. Als de buitentemperatuur altijd hoog is, dan is een airco met hoog vermogen natuurlijk handiger. Hulp nodig met kiezen? Bekijk de 6 factoren om rekening mee te houden als je een airco wilt kopen. 

Airco’s worden steeds populairder

In publieke gebouwen als kantoren, ziekenhuizen en supermarkten zijn airco’s al niet meer weg te denken. Ook voor woningen in Nederland worden airco’s steeds populairder. Met de oplopende temperaturen wordt de behoefte aan een frisse bries door huis steeds groter. Is het koud buiten? Ook dan brengen airconditioners de temperatuur in huis naar het gewenste niveau. 

Vraag een offerte aan

Je vindt alle benodigde airco onderdelen in onze webshop. Denk hierbij aan big foots, de rubberen blokken die je nodig hebt voor je buitenunit. Heb je een keuze gemaakt en wil je weten wat het totaalplaatje gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.