Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL

Pelletkachel CV Buffervat

Om de pelletketel zo zuinig mogelijk te laten functioneren is een pelletkachel CV buffervat tussen uw systeem en de ketel de beste oplossing. Uw CV systeem onttrekt de opgeslagen warmte uit het buffervat. Zodra deze temperatuur daalt zal de pelletketel aanslaan om het vat terug te brengen naar de gewenste temperatuur. Het benodigde aantal liters in het pelletkachel CV buffervat zijn geheel afhankelijk van het systeem.

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pelletkachel CV buffervat kopen

U kunt eenvoudig bij RR Trading een pelletkachel CV buffervat kopen. De volgende factoren hebben invloed op de grote van het vat:

  • Hoeveelheid vermogen dat uw CV systeem kan onttrekken
  • Het vermogen van de CV
  • Wel of geen warm tapwater uit het CV buffervat
  • Benodigde piek vermogen

Indien er wordt gekozen om warm tapwater te onttrekken uit de ketel is het mogelijk om dit te produceren met behulp van de CV buffer. Een warm tapwater pompgroep wordt dan aangesloten op de buffer en zodra er warm tapwater nodig is, pompt deze het bufferwater door een platenwisselaar. Met deze methode wordt uw tapwater verwarmd tot maximaal 60 graden. Heeft u vragen over de buffer? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder. Een pelletkachel CV buffervat kopen doet u daarom bij RR Trading!