Veilig betalen
Snelle levering
Offerte op maat
Informatie en advies
Eigen showroom
Installatie NL

Pelletkachel accessoires

Bij het gebruik van pelletkachels heeft u pelletkachel accessoires en gereedschap nodig om de haarden te onderhouden. U vindt bij ons een breed assortiment aan pelletkachel onderdelen. Veel van deze producten hebben wij op voorraad liggen zodat wij deze snel bij u kunnen leveren. Merken maken gebruik van pelletkachel accessoires van dezelfde fabrikanten en toeleveranciers. Hierdoor zijn bepaalde onderdelen uitwisselbaar tussen merk pelletkachels. Bent u er niet helemaal zeker van of de onderdelen op uw kachel passen? Neem dan contact op met RR Trading!

Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pelletkachel accessoires Artel

In ons assortiment vindt u onder andere onderdelen voor pelletkachel accessoires van het merk Artel. Daarnaast hebben wij houtpellets van het merk Krone Gold die geschikt zijn voor gebruik in uw Artel kachel. Dit zijn licht gekleurde korrels die minder chloorgas afgeven dan donker gekleurde korrels. Chloorgas is schadelijk want het tast uw branderkamer en -pot aan. Met de pelletkachel accessoires van Artel haalt u het maximale uit uw Artel haard!

Pelletkachel accessoires kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig pelletkachel accessoires kopen. Ook voor de pelletkachel afvoer bieden wij u een groot assortiment. Daarnaast willen onze specialisten u graag helpen bij de afvoer en installatie. Dit is een lastige klus en wanneer deze verkeerd wordt uitgevoerd, verminderd de werking van de kachel. RR Trading beschikt over gekwalificeerde monteurs en jarenlange ervaring. Pelletkachel accessoires kopen doet u voordelig bij RR Trading!