Houtpellets kopen

Op deze pagina vind je de houtpellets voor je pelletkachel. We verkopen alleen pellets met het EN...
Lees meer

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom kwaliteit van houtpellets belangrijk is

Met houtpellets van hoge kwaliteit brand je zuinig en schoon. Er blijven geen resten achter in de kachel, zoals bij houtpellets zonder keurmerk soms wél het geval is. Wanneer goedkope pellets niet volledig verbranden, kunnen ze de motor verstoppen. Deze zorgt voor de toevoer van nieuwe pellets, maar werkt in het geval van verstopping niet meer optimaal. Dit resulteert in een verminderde prestatie van je pelletkachel én extra onderhoud. 

Ontvang €500 subsidie op je pelletkachel

De overheid wil de verkoop van pelletkachels en warmtepompen bevorderen. Daarom lanceerde de Nederlandse regering op 1 januari 2016 de ISDE (Investerings Subsidie Duurzame Energie). Hiermee hoopt de overheid mensen te stimuleren over te stappen naar meer duurzame energie. De minimale subsidie is €500,-. De voorwaarde is dat de pelletkachel geïnstalleerd moet zijn door een deskundige installateur. 

Bekijk pelletkachels van dichtbij in onze showroom

Naast de webshop vind je in Tolbert (Groningen) onze sfeervolle showroom. In deze showroom hebben we meer dan 50 verschillende pelletkachels. Een aantal hiervan staat brandend opgesteld zodat je de warmte van dichtbij kunt ervaren. RR Trading heeft meer dan 12 jaar ervaring in duurzame energie, pelletkachels, warmtepompen en airco’s. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen graag.